Valikko

Appelsiini-pähkinäbrownie

Appelsiini-pähkinäbrownie

Appelsiini-pähkinäbrownie valmistetaan gluteenittomista jauhoista, jotta se sopii kahvipöydän kaikille kahvittelijoille. Cashewpähkinät, appelsiini ja tumma suklaa ovat täydellinen yhdistelmä!

  • 24 palaa
  • Gluteeniton

Ainekset

1 appelsiini
1 tlinkivääritahnaa
1 dlmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 dlcashewpähkinöitä
4 munaa
200 gtummaa suklaata
250 gvoita
3 dlfariinisokeria

Ohjeet

  1. Pese appelsiini hyvin. Raasta kuori, purista mehu ja lisää joukkoon inkivääritahna.
  2. Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
  3. Rouhi pähkinät pienemmiksi.
  4. Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
  5. Sulata suklaa, voi ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  6. Lisää appelsiinimehu ja munat voimakkaasti vatkaten suklaaseokseen. Lisää joukkoon kuivat aineet ja pähkinät.
  7. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun astiaan (25*35 cm).
  8. Paista kiertoilmauunin keskitasolla 180 asteessa noin 18 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
  9. Tarjoa brownie lämpöisenä tai jäähdytettynä jäätelön tai kanelikerman kanssa.

Tykkää (1)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet