Gluteeniton appelsiini-pähkinäbrownie
Gluteeniton appelsiini-pähkinäbrownie
Appelsiini-pähkinäbrownie valmistetaan gluteenittomista jauhoista, jotta se sopii kahvipöydän kaikille kahvittelijoille. Cashewpähkinät, appelsiini ja tumma suklaa ovat täydellinen yhdistelmä!
Ainekset
1 | appelsiini |
---|---|
1 tl | inkivääritahnaa |
1 dl | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
1 dl | cashewpähkinöitä |
4 | munaa |
200 g | tummaa suklaata |
250 g | voita |
3 dl | fariinisokeria |
Ohjeet
- Pese appelsiini hyvin. Raasta kuori, purista mehu ja lisää joukkoon inkivääritahna.
- Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
- Rouhi pähkinät pienemmiksi.
- Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
- Sulata suklaa, voi ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
- Lisää appelsiinimehu ja munat voimakkaasti vatkaten suklaaseokseen. Lisää joukkoon kuivat aineet ja pähkinät.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun astiaan (25*35 cm).
- Paista kiertoilmauunin keskitasolla 180 asteessa noin 18 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
- Tarjoa brownie lämpöisenä tai jäähdytettynä jäätelön tai kanelikerman kanssa.
Tykkää (21)
Kommentit
Jätä kommentti