Brownie-ainekset purkissa

Brownie-ainekset purkissa
Täyteläisessä browniessa maistuvat hasselpähkinä ja kermakaramellit. Lasipurkkiin mitatuista aineksista lahjansaaja leipoo nopeasti suklaisen herkun. Mainio joululahjaidea!
Ainekset
| 2 dl | Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja |
|---|---|
| 1 dl | kaakaojauhetta |
| 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 tl | vanilliinisokeria |
| 3 dl | ruokosokeria |
| 150 g | tummaa suklaata |
| 100 g | pehmeitä kermakaramelleja |
| 1/2 dl | hasselpähkinöitä |
Lisäksi
| 200 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| 3 | munaa |
Ohjeet
- Rouhi tumma suklaa ja hasselpähkinät (voit käyttää myös valmista rouhetta). Pilko kermakaramellit noin kuuteen osaan.
- Mittaa 1 litran vetoiseen lasipurkkiin ainekset reseptin mukaisessa järjestyksessä jauhoista aloittaen. Askartele lasipurkin kylkeen alla oleva valmistusohje tai tulosta se tästä.
– Sulata 200 g margariinia ja sekoita joukkoon 3 kananmunaa.
– Kaada joukkoon brownie-ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.
– Vuoraa uunivuoka (noin 22 cm x 22 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tykkää (73)




