Chorizo-peltipiirakka
Chorizo-peltipiirakka
Tämä chorizopiirakka on niin herkullista, että sitä kannattaa suosiolla valmistaa koko pellillinen kerralla. Täytteissä maistuvat lisäksi mm. suolakurkut, feta ja punasipuli. Täydellistä tarjottavaa illanistujaisiin!
Pohja
4 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
---|---|
2 dl | Elovena Kaurahiutaleita |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | suolaa |
½ dl | rypsiöljyä |
1 | kananmuna |
2 dl | vettä |
Täyte
150 g | fetajuustoa |
---|---|
100 g | chorizoleikkelettä |
1 | punasipuli |
100 g | cocktail suolakurkkuja |
2 dl | kermaviiliä |
1 dl | maitoa |
2 | munaa |
ripaus | suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta |
150 g | juustoraastetta |
Ohjeet
- Mittaa kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun uunipannun pohjalle jauhoja apuna käyttäen.
- Pilko sipuli puolirenkaiksi ja halkaise cocktailkurkut. Levitä täytteet pohjan päälle.
- Sekoita kulhossa kermaviili, maito ja kananmunat sekä mausteet. Kaada täytteen päälle. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Nauti lämpimänä esimerkiksi vihersalaatin kanssa.
Tykkää (48)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti