Valikko

Chorizo-peltipiirakka

Chorizo-peltipiirakka

Tämä chorizopiirakka on niin herkullista, että sitä kannattaa suosiolla valmistaa koko pellillinen kerralla. Täytteissä maistuvat lisäksi mm. suolakurkut, feta ja punasipuli. Täydellistä tarjottavaa illanistujaisiin!

  • 1 pellillinen
  • Alle 60 min

Pohja

4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dlElovena Kaurahiutaleita
1 tlleivinjauhetta
1 tlsuolaa
½ dlrypsiöljyä
1 kananmuna
2 dlvettä

Täyte

150 gfetajuustoa
100 gchorizoleikkelettä
1 punasipuli
100 gcocktail suolakurkkuja
2 dlkermaviiliä
1 dlmaitoa
2 munaa
ripaus suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta
150 gjuustoraastetta

Ohjeet

  1. Mittaa kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun uunipannun pohjalle jauhoja apuna käyttäen.
  2. Pilko sipuli puolirenkaiksi ja halkaise cocktailkurkut. Levitä täytteet pohjan päälle.
  3. Sekoita kulhossa kermaviili, maito ja kananmunat sekä mausteet. Kaada täytteen päälle. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste.
  4. Paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Nauti lämpimänä esimerkiksi vihersalaatin kanssa.

Tykkää (10)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet