Sunnuntai

Crumble Cookies
Suuren suosion saavuttaneet crumble cookiet ovat valloittavan ihana yhdistelmä mehevää keksipohjaa ja herkullista kuorrutetta.
Cookietaikina
| 125 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia | 
|---|---|
| 1 dl | fariinisokeria | 
| 1 dl | sokeria | 
| 1 tl | vaniljasokeria | 
| 1 | muna | 
| 3 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja | 
| ½ tl | ruokasoodaa | 
Sitruuna-rahkakuorrutus
| 4 dl | (laktoositonta) vispikermaa | 
|---|---|
| 400 g | (laktoositonta) sitruunarahkaa | 
| lemon curdia | 
Maustettu tuorejuustokuorrutus
| 200 g | (valitsemaasi) maustettua tuorejuustoa | 
|---|---|
| 2 dl | tomusokeria | 
| 25 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia | 
Ohjeet
- Sekoita huoneen lämpöisen margariinin joukkoon ensin sokerit ja sitten muna.
- Yhdistä jauhot ja ruokasooda ja lisää ne taikinan joukkoon. Peitä taikina ja laita kylmään noin puoleksi tunniksi
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen.
- Pyörittele taikinasta 8 palloa. Nosta taikinapallot kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Litistä taikinapalloja hieman matalammiksi.
- Paista keksejä uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.
- Jäähdytä keksit hyvin ennen koristelua.
- Vaahdota kuorrutteen kerma ja rahka yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Levitä kuorrutus keksien päälle ja lisää päälle vielä lemon curdia. Koristele haluamallasi tavalla.
- Maustettu tuorejuustokuorrutus. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu margariini. Levitä tai pursota kuorrutus keksien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.
Säilytä kuorrutetut keksit jääkaapissa.
Tykkää (18)

