Sunnuntai

Crumble Cookies
Suuren suosion saavuttaneet crumble cookiet ovat valloittavan ihana yhdistelmä mehevää keksipohjaa ja herkullista kuorrutetta.
Cookietaikina
125 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia |
---|---|
1 dl | fariinisokeria |
1 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
1 | muna |
3 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
½ tl | ruokasoodaa |
Sitruuna-rahkakuorrutus
4 dl | (laktoositonta) vispikermaa |
---|---|
400 g | (laktoositonta) sitruunarahkaa |
lemon curdia |
Maustettu tuorejuustokuorrutus
200 g | (valitsemaasi) maustettua tuorejuustoa |
---|---|
2 dl | tomusokeria |
25 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia |
Ohjeet
- Sekoita huoneen lämpöisen margariinin joukkoon ensin sokerit ja sitten muna.
- Yhdistä jauhot ja ruokasooda ja lisää ne taikinan joukkoon. Peitä taikina ja laita kylmään noin puoleksi tunniksi
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen.
- Pyörittele taikinasta 8 palloa. Nosta taikinapallot kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Litistä taikinapalloja hieman matalammiksi.
- Paista keksejä uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.
- Jäähdytä keksit hyvin ennen koristelua.
- Vaahdota kuorrutteen kerma ja rahka yhdessä jämäkäksi vaahdoksi.
- Levitä kuorrutus keksien päälle ja lisää päälle vielä lemon curdia. Koristele haluamallasi tavalla.
- Maustettu tuorejuustokuorrutus. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu margariini. Levitä tai pursota kuorrutus keksien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.
Säilytä kuorrutetut keksit jääkaapissa.
Tykkää (7)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti