Gluteeniton kardemummakakku
Gluteeniton kardemummakakku
Gluteeniton, kardemummainen kuivakakku sopii täydelliseti juhlien kahvipöytään.
Ainekset
2 | munaa |
---|---|
2 dl | sokeria |
1 dl | siirappia |
1 dl | kermaa |
1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
4 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
2 tl | kardemummaa |
1 tl | kanelia |
1 tl | leivinjauhetta |
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Vuoan leivitykseen
mantelijauhetta |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnununtai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun kakkuvuokaan (1,5 l).
- Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia.
- Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
- Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.
Tykkää (32)
Kommentit
Jätä kommentti