Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku
Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku
Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi gluteenittoman kasvis-fetajuustopannukakun. Toimii!
Taikina
2 ½ dl | kaura- tai ruokakermaa |
---|---|
6 ½ dl | vettä |
1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 tl | sipulijauhetta |
¼ tl | valkopippuria |
1 | muna |
1 | porkkana (100g) |
1 ps | Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa |
Päälle
100 g | kirsikkatomaatteja |
---|---|
½ | kesäkurpitsa (100g) |
100 g | fetajuustoa |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Mittaa kulhoon nesteet sekä mausteet ja vispaa joukkoon muna. Kuori ja raasta porkkana ja lisää nesteen joukkoon.
- Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Puolita tomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet taikinan päälle.
- Murustele päälle vielä fetajuustoa.
- Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Tykkää (20)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti