Valikko

Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku

Sunnuntai kasvis-fetajuustopannukakku

Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku

Elovena Kauraruoka sipuli & valkosipulista ja Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi gluteenittoman kasvis-fetajuustopannukakun. Toimii!

Taikina

1 prkKauraruoka sipuli & valkosipulia
6 ½ dlvettä
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 muna
1 porkkana (100g)
1 psSunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa

Päälle

100 gkirsikkatomaatteja
½ kesäkurpitsa (100g)
100 gfetajuustoa

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Mittaa kulhoon nesteet ja vispaa joukkoon muna. Kuori ja raasta porkkana ja lisää nesteen joukkoon.
  3. Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
  4. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Puolita tomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet taikinan päälle.
  5. Murustele päälle vielä fetajuustoa.
  6. Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.

Tykkää (8)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet