Valikko

Gluteeniton kaurakääretorttu

Herkullinen, gluteeniton kaurakääretorttu valmistuu Sunnuntain Gluteenittomista Täysjyväkaurajauhoista

Gluteeniton kaurakääretorttu

Gluteenittoman kaurakääretortun pinta on herkästi halkeileva, mutta maku on siitä huolimatta todella herkullinen.

Ainekset

4 munaa
2 dlsokeria
1 dlSunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
1 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
2 tlleivinjauhetta

Täyte

2 dlkuohukermaa
1-2 rklsokeria
2 dlhilloa, esim. kuningatarhillo

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  3. Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla.Levitä torttupohjalle ensin hillo ja sen päälle kermavaahto. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.

Tykkää (15)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet