Valikko

Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka syntyy helposti, kun piiraspohjan tekee Sunnuntain gluteenittomista jauhoista. Täytteenä voit käyttää omia lempisieniäsi.

Täyte

1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
200 gsieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita
1 punasipuli
30 gtuoreita pinaatinlehtiä
1 dlraastettua parmesaania
200 granskankermaa
2 munaa
1 rkltuoretta timjamia
suolaa ja pippuria

Ohjeet

  1. Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
  2. Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
  3. Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset.
  5. Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia

Tykkää (12)

    Jaa

    Kommentit

    • Tanssii keittiössä show
      Minulla on kuivattuja suppilovahveroita, voiko niitä käyttää tuohon piirakkaan ja miten käsittelen ne.
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei! Pahoittelut pitkästä vastausajasta. Piirakkaan voi hyvin käyttää kuivattuja sieniä, kun liottaa sienet ensin vedessä ennen käyttöä. Tarkemmat ohjeet kuivattujen sienien käyttöön löytyy esimerkiksi Marttojen sivuilta. 🙂

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet