Valikko

Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka syntyy helposti, kun piiraspohjan tekee Sunnuntain gluteenittomista jauhoista. Täytteenä voit käyttää omia lempisieniäsi.

  • 6–8 hlö
  • Alle 60 min
  • Gluteeniton

Täyte

1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
200 gsieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita
1 punasipuli
30 gtuoreita pinaatinlehtiä
1 dlraastettua parmesaania
200 granskankermaa
2 munaa
1 rkltuoretta timjamia
suolaa ja pippuria

Ohjeet

  1. Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
  2. Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
  3. Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset.
  5. Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia

Tykkää (5)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet