Gluteeniton sienipiirakka
Gluteeniton sienipiirakka
Gluteeniton sienipiirakka syntyy helposti, kun piiraspohjan tekee Sunnuntain gluteenittomista jauhoista. Täytteenä voit käyttää omia lempisieniäsi.
Ainekset
100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
1 dl | Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta |
2 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
1 dl | raastettua parmesaania |
1½ dl | vettä |
Täyte
1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
---|---|
200 g | sieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita |
1 | punasipuli |
30 g | tuoreita pinaatinlehtiä |
1 dl | raastettua parmesaania |
200 g | ranskankermaa |
2 | munaa |
1 rkl | tuoretta timjamia |
suolaa ja pippuria |
Ohjeet
- Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
- Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
- Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset.
- Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia
Tykkää (26)
Kommentit
Jätä kommentti