Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa
Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa
Pikainen pelastus makeannälkään! Tämä suklaakakku valmistuu mikrossa nopeammin kuin uskotkaan.
Ainekset
20 g | gluteenitonta suklaata |
---|---|
4 rkl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
1 ml | leivinjauhetta |
2 rkl | sokeria |
2 rkl | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
1 | muna |
2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
2 rkl | maitoa |
Lisäksi
marjoja, jäätelöä tai kermavaahtoa |
Ohjeet
- Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Lisää muna, maito ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita hyvin.
- Kaada taikina yhteen isoon kuppiin (noin 3 dl vetoisuus) tai kahteen pienempään.
- Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla 1,5-2 minuuttia. Jos jaat taikinan puoliksi, kypsennysaika on maksimissaan 1,5 minuuttia. Myös mukin muoto vaikuttaa kypsennysaikaan.
- Nauti lämpimänä marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera.
Tykkää (31)
Kommentit
Jätä kommentti