Valikko

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Valkosuklaa ja vadelmat ne yhteen sopii! Tämä gluteeniton juustokakku maistuu myös gluteenia karttaville.

  • 16 palaa
  • Yli 60 min
  • Gluteeniton

Täyte

300 gtuorejuustoa
200 gvalkosuklaata
3 munaa
2 rklmaissijauhoa
2 dlkermaa
½ dlsokeria
½ dlsitruunamehua
200 gvadelmia

Ohjeet

  1. Voitele irtopohjaisen (22-24 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.
  2. Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
  3. Sulata suklaa mikrossa.
  4. Sekoita maissijauhot kerman kanssa.
  5. Vatkaa munat yksitellen tuorejuuston joukkoon.
  6. Vatkaa joukkoon sulatettu valkosuklaa, sekä kerma-maissijauhoseos, sitruunamehu ja sokeri.
  7. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat.
  8. Kaada täyte pohjan päälle.
  9. Paista kakku 175 asteessa uunin alatasossa noin 50-60 minuuttia.
  10. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja koristele halutessasi se tuoreilla marjoilla tai sihtaa päälle hiukan tomusokeria.
  11. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Tykkää (8)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet