Valikko

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Uunijuustokakku onnistuu helposti myös gluteenittomana

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Valkosuklaa ja vadelmat ne yhteen sopii! Tämä gluteeniton juustokakku maistuu myös niille, joiden ei tarvitse gluteenia vältellä.

Täyte

100 gvalkosuklaata (gluteeniton)
200 gtuorejuustoa
250 gmaitorahkaa
3 munaa
½ dlsokeria
2 rklsitruunamehua
200 gvadelmia

Ohjeet

  1. Voitele irtopohjaisen (halkaisija 24 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.
  2. Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
  3. Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyissä pätkissä välillä sekoittaen. Yhdistä tuorejuusto ja maitorahka. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
  4. Lisää joukkoon kevyesti vatkaten valkosuklaa sekä sitruunamehu ja sokeri. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle.
  5. Paista kakku 175 asteessa uunin alatasossa noin 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Tykkää (29)

    Jaa

    Kommentit

    • Huomhuom!
      Tarkista valkosuklaa, että on gluteeniton! Keliaakikkoystäväni aina muistuttaa..
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei! Kiitos huomiosta, lisäsimme muistutuksen myös reseptiin. Aurinkoista alkavaa kevättä! 🙂

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet