Maapähkinävoi-suklaakaurakeksit
Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit
Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit valmistuvat alta aikayksikön! Helppo resepti sopii hyvin myös vaikka yhdessä lasten kanssa leivottavaksi.
Ainekset
150 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
1 ½ dl | fariinisokeria |
½ dl | sokeria |
1 | muna |
2 dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
2 dl | Elovena Gluteeniton Iso Kaurahiutaleita |
1 tl | leivinjauhetta |
¼ tl | ruokasoodaa |
70 g | maapähkinävoita |
200 g | leivontamaitosuklaata |
Ohjeet
- Vatkaa huoneenlämpöinen, paloiteltu margariini ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi noin 5 minuutin ajan.
- Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen muna.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muutamassa erässä taikinan joukkoon.
- Sekoita lopuksi joukkoon maapähkinävoi ja rouhittu suklaa.
- Pyörittele taikinasta taikinapalloja (á 30 g) leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Paista 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Tykkää (10)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti