Valikko

Maapähkinävoi-suklaakaurakeksit

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit hurmaavat kahvipöydässä

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit

Gluteenittomat maapähkinävoi-suklaakaurakeksit valmistuvat alta aikayksikön! Helppo resepti sopii hyvin myös vaikka yhdessä lasten kanssa leivottavaksi.

Ainekset

150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 ½ dlfariinisokeria
½ dlsokeria
1 muna
2 dlSunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
2 dlElovena Gluteeniton Iso Kaurahiutaleita
1 tlleivinjauhetta
¼ tlruokasoodaa
70 gmaapähkinävoita
200 gleivontamaitosuklaata

Ohjeet

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen, paloiteltu margariini ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi noin 5 minuutin ajan.
  2. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen muna.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muutamassa erässä taikinan joukkoon.
  4. Sekoita lopuksi joukkoon maapähkinävoi ja rouhittu suklaa.
  5. Pyörittele taikinasta taikinapalloja (á 30 g) leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  6. Paista 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet