Helpot kauralastut

Helpot kauralastut
Perinteiset pitsiset ja rapeat kauralastut katoavat nopeasti parempiin suihin.
Ainekset
| 2 dl | sokeria |
|---|---|
| 3 dl | Elovena Täysjyväkaurahiutaleita |
| 1 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vanilliinisokeria |
| 1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| ½ dl | laktoositonta kermaa |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Sekoita kulhossa sokeri, kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään.
- Mittaa kuivien aineiden joukkoon Sunnuntai Juokseva ja kerma. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Aseta leivinpaperi uunipeltien päälle. Ota taikinasta kahdella teelusikalla nokareita pellille. Laita yhdelle pellille 9 taikinanokaretta, sillä keksit leviävät uunissa.
- Paista uunin keskitasolla 6-8 minuuttia yksi pelti kerrallaan, kunnes kauralastut ovat kauniin kullankeltaisia. Jäähdytä.
Tykkää (43)




