Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku
Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku
Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi ja helposti gluteenittoman pannukakun. Suolainen pannukakku on oivallinen välipala tai pikkusuolainen juhlatarjottava.
Taikina
1 prk | Kauraruoka pippuria (2 ½ dl) |
---|---|
6 ½ dl | vettä |
1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 | muna |
1 tl | kuivattua tilliä |
1 ps | Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa |
1 iso | paprika |
1 prk | tonnikalaa (200g/150g) |
Päälle
2 dl | juustoraastetta |
---|
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Mittaa kulhoon nesteet ja vispaa joukkoon muna sekä tilli.
- Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
- Pese ja kuutioi paprika ja lisää ne sekä valutettu tonnikala taikinan joukkoon.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Tykkää (19)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti