Valikko

Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku

Sunnuntai suolainen pannukakku tonnikala

Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku

Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi ja helposti gluteenittoman pannukakun. Suolainen pannukakku on oivallinen välipala tai pikkusuolainen juhlatarjottava.

Taikina

1 prkElovena Kauraruoka pippuria (2 ½ dl)
6 ½ dlvettä
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 muna
1 tlkuivattua tilliä
1 psSunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa
1 isopaprika
1 prktonnikalaa (200g/150g)

Päälle

2 dljuustoraastetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Mittaa kulhoon nesteet ja vispaa joukkoon muna sekä tilli.
  3. Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
  4. Pese ja kuutioi paprika ja lisää ne sekä valutettu tonnikala taikinan joukkoon.
  5. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
  6. Ripottele päälle juustoraaste.
  7. Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.

Tykkää (18)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet