Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku

Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku
Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi ja helposti gluteenittoman pannukakun. Suolainen pannukakku on oivallinen välipala tai pikkusuolainen juhlatarjottava.
Taikina
| 1 prk | Kauraruoka pippuria (2 ½ dl) | 
|---|---|
| 6 ½ dl | vettä | 
| 1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
| 1 | muna | 
| 1 tl | kuivattua tilliä | 
| 1 ps | Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa | 
| 1 iso | paprika | 
| 1 prk | tonnikalaa (200g/150g) | 
Päälle
| 2 dl | juustoraastetta | 
|---|
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
 - Mittaa kulhoon nesteet ja vispaa joukkoon muna sekä tilli.
 - Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
 - Pese ja kuutioi paprika ja lisää ne sekä valutettu tonnikala taikinan joukkoon.
 - Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
 - Ripottele päälle juustoraaste.
 - Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
 
Tykkää (20)

