Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku

Helppo gluteeniton tonnikalapannukakku
Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi ja helposti gluteenittoman pannukakun. Suolainen pannukakku on oivallinen välipala tai pikkusuolainen juhlatarjottava.
Taikina
| 1 prk | Kauraruoka pippuria (2 ½ dl) |
|---|---|
| 6 ½ dl | vettä |
| 1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 1 | muna |
| 1 tl | kuivattua tilliä |
| 1 ps | Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa |
| 1 iso | paprika |
| 1 prk | tonnikalaa (200g/150g) |
Päälle
| 2 dl | juustoraastetta |
|---|
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Mittaa kulhoon nesteet ja vispaa joukkoon muna sekä tilli.
- Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
- Pese ja kuutioi paprika ja lisää ne sekä valutettu tonnikala taikinan joukkoon.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Tykkää (20)

