Herkuttelijan kaura-fariinisokerikeksit

Herkuttelijan kaura-fariinisokerikeksit
Nämä fariinisokerikeksit ovat makea herkku, joihin tulee himo. Kaiken lisäksi keksit ovat helppoja valmistaa ja maistuvat muillekin kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattavat.
170 g | voita |
---|---|
5 ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
½ tl | kanelia |
¼ tl | suolaa |
250 g | fariinisokeria |
1 | muna |
Lisäksi
Hienoa sokeria keksien kuorruttamiseen |
Ohjeet
- Sulata voi ja yhdistä kuivat aineet.
- Riko muna ja sekoita sen rakenne rikki.
- Sekoita voisulan joukkoon fariinisokeri ja muna. Lisää joukkoon jauhoseos. Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin puolituntia.
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Pyöritä taikinasta pieniä palloja (25 g). Kierittele pallot sokerissa, nosta leivinpaperin päälle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä ne leviävät paistettaessa.
- Paista keksejä uunissa noin 10 minuuttia.
- Jäähdytä hyvin ja säilytä tiiviissä astiassa.
Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö
Tykkää (30)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti