Kaura-banaaniletut
Kaura-banaaniletut
Kotimaisesta täysjyväkaurajauhosta ja banaaneista valmistetut letut ovat koko perheelle maistuva terveellisempi valinta herkutteluun. Letut ovat gluteenittomia ja onnistuvat myös maidottomana.
Ainekset
2 | kypsää banaania |
---|---|
2 | munaa |
1 dl | (kaura)maitoa |
1 ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | kanelia |
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Survo banaanit haarukalla. Sekoita joukkoon munat ja maito (maidottoman version saat käyttämällä kasvimaitoa).
- Lisää jauhot, leivinjauhe ja kaneli ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista letut Sunnuntai Juoksevalla voidellulla ohukais- tai paistinpannulla muutaman minuutin ajan per puoli. Käytä taikinaa noin ½ dl/ lettu.
Tykkää (53)
Kommentit
Jätä kommentti