Kaura-banaaniletut

Kaura-banaaniletut
Kotimaisesta täysjyväkaurajauhosta ja banaaneista valmistetut letut ovat koko perheelle maistuva terveellisempi valinta herkutteluun. Letut ovat gluteenittomia ja onnistuvat myös maidottomana.
Ainekset
| 2 | kypsää banaania |
|---|---|
| 2 | munaa |
| 1 dl | (kaura)maitoa |
| 1 ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | kanelia |
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Survo banaanit haarukalla. Sekoita joukkoon munat ja maito (maidottoman version saat käyttämällä kasvimaitoa).
- Lisää jauhot, leivinjauhe ja kaneli ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista letut Sunnuntai Juoksevalla voidellulla ohukais- tai paistinpannulla muutaman minuutin ajan per puoli. Käytä taikinaa noin ½ dl/ lettu.
Tykkää (63)




