Kauralastut

Kauralastut
Kauralastut ovat nopeita tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa. Rapeat lastut maistuvat niin pienille kuin isoille herkkusuille.
Ainekset
| 2 dl | sokeria |
|---|---|
| 3 ½ dl | Elovena Isoja Kaurahiutaleita |
| 1 dl | Sunnuntai Erikoisvävehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vaniliinisokeria |
| 1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| tai | |
| 100 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia |
| ½ dl | laktoositonta kermaa |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Yhdistä Sunnuntai Juokseva tai sulatettu margariini sekä kerma erillisessä kulhossa ja lisää kuivien aineiden joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Ota taikinasta kahdella teelusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille. Jätä ympärille tilaa, sillä leivonnaiset leviävät uunissa.
- Paista uunin keskitasolla 6-8 minuuttia, kunnes kauralastut ovat kauniin kullankeltaisia.
Voit lisätä taikinaan ½ dl rusinoita tai kuivattuja karpaloita.
Tykkää (8)


