Kauraletut ja raejuustotsatsiki

Kauraletut ja raejuustotsatsiki
Raikas raejuustotsatsiki on täyttävä lisäke letuille, ja sen kanssa letut maistuvat niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut kauraletut ovat gluteenittomia.
Kauraletut
| 7 ½ dl | vettä |
|---|---|
| 1 ps | Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta |
Raejuustotsatsiki
| 1/3 | kurkkua |
|---|---|
| ½-1 | valkosipulinkynsi |
| 1-2 rkl | tuoretta minttua silputtuna |
| 200 g | turkkilaista jogurttia |
| 200 g | raejuustoa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 mm | suolaa sekä mustapippuria |
Ohjeet
- Paista letut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Silppua valkosipulinkynsi ja minttu. Yhdistä kulhossa kaikki raejuustotsatsikin ainekset.
Tykkää (13)


