Valikko

Kauraletut ja raejuustotsatsiki

Kauraletut raejuustotsatsikilla

Kauraletut ja raejuustotsatsiki

Raikas raejuustotsatsiki on täyttävä lisäke letuille, ja sen kanssa letut maistuvat niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut kauraletut ovat gluteenittomia.

Kauraletut

7 ½ dlvettä
1 psSunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta

Raejuustotsatsiki

1/3 kurkkua
½-1 valkosipulinkynsi
1-2 rkltuoretta minttua silputtuna
200 gturkkilaista jogurttia
200 graejuustoa
1 rklhunajaa
1 mmsuolaa sekä mustapippuria

Ohjeet

  1. Paista letut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Silppua valkosipulinkynsi ja minttu. Yhdistä kulhossa kaikki raejuustotsatsikin ainekset.

Tykkää (13)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti