Kauraletut ja raejuustotsatsiki
Kauraletut ja raejuustotsatsiki
Raikas raejuustotsatsiki on täyttävä lisäke letuille, ja sen kanssa letut maistuvat niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut kauraletut ovat gluteenittomia.
Kauraletut
7 ½ dl | vettä |
---|---|
1 ps | Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta |
Raejuustotsatsiki
1/3 | kurkkua |
---|---|
½-1 | valkosipulinkynsi |
1-2 rkl | tuoretta minttua silputtuna |
200 g | turkkilaista jogurttia |
200 g | raejuustoa |
1 rkl | hunajaa |
1 mm | suolaa sekä mustapippuria |
Ohjeet
- Paista letut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Silppua valkosipulinkynsi ja minttu. Yhdistä kulhossa kaikki raejuustotsatsikin ainekset.
Tykkää (13)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti