Kinkkutäyte letuille

Kinkkutäyte letuille
Pakkaa kinkkutäytteiset letut mukaan piknikille tai nauti vaikka lounaalla. Gluteenittomat letut valmistat helposti Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta.
Ainekset
| 1 | suippopaprika |
|---|---|
| 1 ruukku | ruohosipulia* |
| 1/3 | kurkkua |
| 250 g | yrttituorejuustoa |
| 100 g | ranskankermaa |
| 200 g | kinkkusuikaleita |
| ½ tl | mustapippuria |
Ohjeet
- Pilko paprika, ruohosipuli ja kurkku (sekä kinkku, jos käytät leikkelettä).
- Yhdistä kulhossa tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää joukkoon kaikki loput ainekset ja sekoita.
- Paista letut pussin ohjeen mukaan. Tarjoile lämpiminä tai kylminä kinkkutäytteen kanssa.
* Voit koravata ruohosipulin yhdellä pienellä punasipulilla.
Tykkää (27)



