Valikko

Lettukakku hillolla

Lettukakku hillolla

Näyttävä lettukakku syntyy helposti Sunnuntain Ohukais- ja vohvelimixistä. Tuoreet marjat kruunaavat kakun.

  • n.35 pientä

Täyte

2 dlvispikermaa
200 gmaitorahkaa
½ dltomusokeria
200 ghilloa

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon kylmä vesi.
  2. Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
  3. Paista ohukaispannussa 35 pientä (tai 10 isoa) lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
  4. Vaahdota vispikerma.
  5. Sekoita joukkoon maitorahka ja tomusokeri.
  6. Kokoa letut kakuksi hieman jäähtyneinä. Levitä väleihin hilloa ja pursota rahkavaahtoa. Jos haluat tarjoilla letut lämpiminä, tarjoa vaahto erikseen, jotta se ei sula. Koristele marjoilla ja herkuttele!

Kokeile myös suolaista Lettukakkua savukalalla.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet