Lettukakku savukalalla

Lettukakku savukalalla
Lettukakkua kannattaa testata myös suolaisena versiona. Herkullinen savukalatahna sopii ohukaisten väliin mainiosti.
Letut
| 7 dl | vettä |
|---|---|
| 1 ps | Sunnuntai Ohukais- ja vohvelijauhetta |
Täyte
| 200 g | ruohosipulituorejuustoa |
|---|---|
| 200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 150 g | smetanaa |
| 200 g | savukalaa |
| 1 | punasipuli |
| tuoretta ruohosipulia | |
| ripaus suolaa ja mustapippuria |
Ohjeet
- Mittaa kulhoon kylmä vesi.
- Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista pannulla 10 isoa lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
- Sekoita tuorejuustot ja smetana. Revi savukala kahdella haarukalla, silppua punasipuli pieneksi ja hienonna ruohosipulia. Yhdistä kaikki ainekset tahnaksi.
- Kokoa jäähtyneet letut kakuksi ja levitä joka toiseen väliin savukalatahnaa. Koristele ruohosipulilla.
Kokeile myös makeaa Lettukakkua hillolla.
Tykkää (8)






