Valikko

Lettukakku savukalalla

Lettukakku savukalalla

Lettukakkua kannattaa testata myös suolaisena versiona. Herkullinen savukalatahna sopii ohukaisten väliin mainiosti.

  • 10 lettua
  • Alle 60 min

Täyte

200 gruohosipulituorejuustoa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
150 gsmetanaa
200 gsavukalaa
1 punasipuli
tuoretta ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon kylmä vesi.
  2. Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
  3. Paista pannulla 10 isoa lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
  4. Sekoita tuorejuustot ja smetana. Revi savukala kahdella haarukalla, silppua punasipuli pieneksi ja hienonna ruohosipulia. Yhdistä kaikki ainekset tahnaksi.
  5. Kokoa jäähtyneet letut kakuksi ja levitä joka toiseen väliin savukalatahnaa. Koristele ruohosipulilla.

Kokeile myös makeaa Lettukakkua hillolla.

Tykkää (3)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet