Lettukakku savukalalla
Lettukakku savukalalla
Lettukakkua kannattaa testata myös suolaisena versiona. Herkullinen savukalatahna sopii ohukaisten väliin mainiosti.
Letut
7 dl | vettä |
---|---|
1 ps | Sunnuntai Ohukais- ja vohvelijauhetta |
Täyte
200 g | ruohosipulituorejuustoa |
---|---|
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
150 g | smetanaa |
200 g | savukalaa |
1 | punasipuli |
tuoretta ruohosipulia | |
ripaus suolaa ja mustapippuria |
Ohjeet
- Mittaa kulhoon kylmä vesi.
- Vispilöi joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista pannulla 10 isoa lettua. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
- Sekoita tuorejuustot ja smetana. Revi savukala kahdella haarukalla, silppua punasipuli pieneksi ja hienonna ruohosipulia. Yhdistä kaikki ainekset tahnaksi.
- Kokoa jäähtyneet letut kakuksi ja levitä joka toiseen väliin savukalatahnaa. Koristele ruohosipulilla.
Kokeile myös makeaa Lettukakkua hillolla.
Tykkää (7)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti