Mokkapala-juustokakku
Mokkapala-juustokakku
Perinteinen mokkapala yhdistettynä juustokakkuun on helppo ja nopea tehdä Sunnuntai Mokkapalamixin avulla, ja se säilyy mehevänä useamman päivän ajan.
Ainekset
1 ps | Sunnuntai Mokkapalapohjamixiä |
---|---|
2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
2 dl | kahvia |
2 dl | maitoa |
400 g | maustamatonta tuorejuustoa |
2 | munaa |
1 dl | sokeria |
175 g | vadelmia (pakaste tai tuore) |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Kaada kulhoon Sunnuntai Mokkapalapohjamix ja sekoita joukkoon Sunnuntai Juokseva sekä neste.
- Notkista toisessa kulhossa tuorejuustot ja lisää joukkoon munat ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
- Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Levitä pohjalle mokkapalataikina.
- Lusikoi tuorejuustoseos mokkapalataikinan päälle. Marmoroi pinta veitsen kärjellä pyörein liikkein.
- Ripottele pinnalle vadelmat ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
Vinkki! Nesteen määrä on yhteensä 4 dl. Voit myös käyttää nesteenä esimerkiksi pelkkää kahvia tai pelkkää maitoa.
Tykkää (47)
Kommentit
Jätä kommentti