Mustaherukka-valkosuklaakuppikakut

Mustaherukka-valkosuklaakuppikakut
Söpöt kuppikakut koristellaan tuorejuustolla ja mustaherukoilla. Täydellistä tarjottavaa niin synttäreille kuin brunssillekin!
Ainekset
| 100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| 1 ½ dl | sokeria |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 ½ tl | leivinjauhetta |
| 2 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 50 g | sitruunan makuista valkosuklaata |
Kuorrutus
| 150 g | maustamatonta tuorejuustoa |
|---|---|
| ¾ dl | tomusokeria |
| 1 ½ dl | mustaherukoita |
Ohjeet
- Vatkaa margariini ja sokeri kulhossa pehmeäksi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.
- Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja lisää seos taikinaan.
- Rouhi valkosuklaa isohkoiksi paloiksi. Lisää taikinan joukkoon.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin.
- Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Sekoita tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Kääntele seokseen jäiset mustaherukat.
- Koristele kuppikakut tuorejuusto-mustaherukkakuorrutuksella ja valkosuklaarouheella.
Tykkää (8)

