Valikko

Mustaherukka-valkosuklaakuppikakut

Mustaherukka-valkosuklaakuppikakut

Söpöt kuppikakut koristellaan tuorejuustolla ja mustaherukoilla. Täydellistä tarjottavaa niin synttäreille kuin brunssillekin!

Ainekset

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 ½ dlsokeria
2 kplkananmunaa
1 ½ tlleivinjauhetta
2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
50 gsitruunan makuista valkosuklaata

Kuorrutus

150 gmaustamatonta tuorejuustoa
¾ dltomusokeria
1 ½ dlmustaherukoita

Ohjeet

  1. Vatkaa margariini ja sokeri kulhossa pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.
  3. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja lisää seos taikinaan.
  4. Rouhi valkosuklaa isohkoiksi paloiksi. Lisää taikinan joukkoon.
  5. Lusikoi taikina muffinivuokiin.
  6. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
  7. Sekoita tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Kääntele seokseen jäiset mustaherukat.
  8. Koristele kuppikakut tuorejuusto-mustaherukkakuorrutuksella ja valkosuklaarouheella.

Tykkää (8)

    Jaa

    Kommentit

    • Aloittava jauhopeukalo
      1 1/2 dl leivinjauhoa kuullostaa paljolta !!?
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Kiitos huomiosta, tilalle korjattu tl. 🙂

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet