Valikko

Mustikka-kaurapeltipiirakka

Mustikka-kaurapeltipiirakka

Uunipelti tehokäyttöön! Pellillä valmistuu kätevästi isompi määrä piirakkaa suurellekin vierasmäärälle. Tämä maukas mustikkapiirakka saa pinnalleen kauramurua.

Ainekset

3 dlsokeria
5 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 dlElovena Kaurahiutaleita
1 rklvaniljasokeria
3 tlleivinjauhetta
4 munaa
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
dlmaitoa
300 gpakastemustikoita

Kauramuru

2 dlElovena Kaurahiutaleita
2 rklruokosokeria
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Mittaa muut taikina-ainekset omaan kulhoon, sekoita kevyesti. Lisää kuivat aineet ja pyöräytä takinaksi nopeasti, älä vaivaa.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa kauramurun ainekset ja sekoita.
  4. Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle mustikat ja kauramuru.
  5. Paista uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.

Tykkää (15)

    Jaa

    Kommentit

    • Irkku
      Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, täytyy leipoa, kun tulee uusi satsi mustikoita!
    • uiriika
      mitä oli nämä sunnuntai anni helena evästeet jotka tuli saman aikaisesti tulostamisen yhteydessä .ei hyvä huono näkönen kun olen oli työ saada reseptistä selvää
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Kiitos viestistäsi! Pahoittelut, että tulostamisen kanssa on ollut onglemia. Evästeilmoituksia tms. ei kuitenkaan pitäisi tulla tulosteeseen mukaan, se on varmasti ollut jokin tilapäinen häiriö. Toivottavasti tulostaminen onnistuu jatkossa!
    • Wendy
      Tämä on tosi toimiva resepti, jopa niin että vähentää sokerin määrää kolmanneksella. Lisäksi vaihdan sokerin tummaan sokeriin, jossa on enemmän paahteista ja karamellista makua. Olen kokeillut menestyksellä myös muilla marjoilla, kuten vadelmilla ja herukoilla.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet