Valikko

Mustikka-kaurapeltipiirakka

Mustikka-kaurapeltipiirakka

Uunipelti tehokäyttöön! Pellillä valmistuu kätevästi isompi määrä piirakkaa suurellekin vierasmäärälle. Tämä maukas mustikkapiirakka saa pinnalleen kauramurua.

  • 1 pellillinen
  • Alle 60 min

Ainekset

3 dlsokeria
5 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 dlElovena Kaurahiutaleita
1 rklvaniljasokeria
3 tlleivinjauhetta
4 munaa
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
dlmaitoa
300 gpakastemustikoita

Kauramuru

2 dlElovena Kaurahiutaleita
2 rklruokosokeria
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Mittaa muut taikina-ainekset omaan kulhoon, sekoita kevyesti. Lisää kuivat aineet ja pyöräytä takinaksi nopeasti, älä vaivaa.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa kauramurun ainekset ja sekoita.
  4. Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle mustikat ja kauramuru.
  5. Paista uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    • Irkku
      Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, täytyy leipoa, kun tulee uusi satsi mustikoita!

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet