Valikko

Nopeat ja helpot rahkamunkit

Sunnuntai rahkamunkit

Nopeat ja helpot rahkamunkit

Tämän mehevän ja pehmeän munkkitaikinan salaisuus on rahka. Rahkamunkit valmistuvat nopeasti, sillä leivinjauhe kohottaa munkit hetkessä.

250 grahkaa
1 muna
1-2 tlsitruunamehua
½ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dlsokeria
1 tlvanilliinisokeria
¼ tlsuolaa
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta

Ohjeet

  1. Lisää rahkan joukkoon muna, sitruunamehu, Sunnuntai Juokseva, sokerit ja suola.
  2. Siivilöi kuiva-aineet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Kuumenna munkkirasva kattilassa tai padassa 170-180 asteiseksi.
  4. Nosta kahdella lusikalla pieniä taikinapalloja rasvan joukkoon.
  5. Paista munkkeja noin 6 minuuttia.
  6. Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
  7. Siivilöi päälle runsaasti tomusokeria. Nauti tuoreina.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (22)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet