Nopeat ja helpot rahkamunkit
Nopeat ja helpot rahkamunkit
Tämän mehevän ja pehmeän munkkitaikinan salaisuus on rahka. Rahkamunkit valmistuvat nopeasti, sillä leivinjauhe kohottaa munkit hetkessä.
250 g | rahkaa |
---|---|
1 | muna |
1-2 tl | sitruunamehua |
½ dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 dl | sokeria |
1 tl | vanilliinisokeria |
¼ tl | suolaa |
3 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Uppopaistoon:
1 pkt | Sunnuntai Munkinpaistorasvaa |
---|
Ohjeet
- Lisää rahkan joukkoon muna, sitruunamehu, Sunnuntai Juokseva, sokerit ja suola.
- Siivilöi kuiva-aineet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Kuumenna munkkirasva kattilassa tai padassa 170-180 asteiseksi.
- Nosta kahdella lusikalla pieniä taikinapalloja rasvan joukkoon.
- Paista munkkeja noin 6 minuuttia.
- Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
- Siivilöi päälle runsaasti tomusokeria. Nauti tuoreina.
Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö
Tykkää (22)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti