Valikko

Norjan munkit

Norjan munkit

Norjan munkit

Vapun tai kahvipöydän kahvileiväksi oiva valinta on Norjan munkki. Ihanan murea päältä ja samettisen pehmeä sisältä.

7 ½ dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 rklleivinjauhetta
1-2 tlvaniljasokeria
½ tlsuolaa
3 munaa
2 dlsokeria
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlmaitoa

Ohjeet

  1. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe yhteen. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja suola.
  2. Vaahdota munat ja sokeri.
  3. Lisää vaahtoon maito, Sunnuntai Juokseva ja jauhoseos.
  4. Kuumenna munkkirasva 180 asteiseksi.
  5. Nosta öljyttyjen lusikoiden avulla taikinaa kuumaan rasvaan.
  6. Paista munkkeja noin 8 minuuttia välillä käännellen.
  7. Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
  8. Mitä rosoisempia munkit ovat sitä paremmalta ne maistuvat.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (21)

    Jaa

    Kommentit

    • Mummu
      Lapsuudesta tuttuja ja herkkua!
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei mummu, Nämä ovat kyllä herkkua.💛
    • Paula
      Kannattaako. säilyttää pussissa vai liinan alla? Paistorasvaa 1kg?

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet