Ohukaiset
Ohukaiset
Ohukaiset, letut, räiskäleet, lätyt – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Voit tehdä taikinan alusta asti itse tai oikaista näppärästi Sunnuntai Ohukais- ja Vohvelijauheella. Lettukestit saavat alkaa!
Vaihtoehto 1
5 dl | maitoa |
---|---|
2 ½ dl | Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja |
TAI | |
2 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
2 | munaa |
Vaihtoehto 2
1 ps | Sunnuntai Ohukais- ja vohvelijauhetta |
---|---|
7 dl | kylmää vettä |
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
Vaihtoehto 1.
- Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna turvota n. 15 min.
- Lisää taikinaan munat.
- Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä lettuja. Ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa hillon kanssa.
Vaihtoehto 2.
- Mittaa kulhoon kylmä vesi.
- Mittaa joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista ohukaispannussa. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
Vinkki! Raasta taikinan mausteeksi sitruunankuorta.
Tykkää (31)
Kommentit
Jätä kommentti