Omenakakku

Omenakakku
Omenanpalat tuovat kahvikakkuun ihanasti makua - leivo hätävaraksi pakkaseen tai herkuttele heti.
Ainekset
| 3 | munaa |
|---|---|
| 1 dl | sokeria |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 1 1/2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 4 dl | Sunnuntai AnniHelena Kakkuvehnäjauho |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | vanilliinisokeria |
| 1 tl | kanelia |
| 3 dl | omenaa kuutioina |
Vuokaan
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | |
| korppujauhoja |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Pilko omenat pieniksi kuutioiksi (halutessasi voit myös kuoria omenat).
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Sunnuntai Juokseva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan omenakuutiot. Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan.
- Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä kakku kuvun alla.
Tykkää (50)




