Valikko

Omenakakku

Mehevä omenakuivakakku katoaa kahvipöydästä alta aikayksikön

Omenakakku

Omenanpalat tuovat kahvikakkuun ihanasti makua - leivo hätävaraksi pakkaseen tai herkuttele heti.

  • noin 16 annosta
  • Yli 60 min
  • Laktoositon

Ainekset

3 munaa
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlSunnuntai AnniHelena Kakkuvehnäjauho
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
1 tlkanelia
3 dlomenaa kuutioina

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Pilko omenat pieniksi kuutioiksi (halutessasi voit myös kuoria omenat).
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Sunnuntai Juokseva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan omenakuutiot. Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä kakku kuvun alla.

Tykkää (5)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet