Valikko

Perunarieskat

Perunarieskat

Herkulliset perunarieskat valmistuvat helposti. Rieskoihin voi näppärästi hyödyntää ylijääneen perunamuusin.

Ainekset

4 dlperunasosetta
½ tlsuolaa
2 dlSunnuntai Täysjyväohrajauhoja
1 muna
1 dlmaitoa

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  2. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Jaa taikina 10 osaan ja aseta pellille jauhotetun leivinpaperin päälle.
  4. Ripottele pinnalle vähän jauhoja ja taputtele rieskat noin 1/2 cm:n paksuisiksi.
  5. Pistele rieskat haarukalla ja paista tasalämmössä uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on hiukan täplikäs. Rieskat ovat parhaimmillaan lämpiminä juuri uunista otettuina.

Tykkää (13)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet