Perunarieskat
Perunarieskat
Herkulliset perunarieskat valmistuvat helposti. Rieskoihin voi näppärästi hyödyntää ylijääneen perunamuusin.
Ainekset
4 dl | perunasosetta |
---|---|
½ tl | suolaa |
2 dl | Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja |
1 | muna |
1 dl | maitoa |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
- Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Jaa taikina 10 osaan ja aseta pellille jauhotetun leivinpaperin päälle.
- Ripottele pinnalle vähän jauhoja ja taputtele rieskat noin 1/2 cm:n paksuisiksi.
- Pistele rieskat haarukalla ja paista tasalämmössä uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on hiukan täplikäs. Rieskat ovat parhaimmillaan lämpiminä juuri uunista otettuina.
Tykkää (13)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti