Pinaatti-porkkanaohukaiset

Pinaatti-porkkanaohukaiset
Maukkaat pinaatti-porkkanaohukaiset voit valmistaa helposti myös gluteenittomana. Tarjoile puolukka- tai omenahillon kanssa.
Taikina
| 2 dl | Sunnuntai Gluteenittomia Täysjyväkaurajauhoja |
|---|---|
| 4 dl | maitoa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 | porkkana |
| 50 g | pakastepinaattia |
| 2 | munaa |
| 1/4 tl | valkopippuria |
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola ja anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Raasta porkkana hienoksi raasteeksi.
- Sulata pinaatti.
- Lisää taikinaan munat ja sekoita hyvin.
- Lisää taikinaan vielä porkkanaraaste ja sulatettu pinaatti sekä valkopippuri.
- Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä ohukaisia.
- Tarjoile puolukka- tai omenahillon kanssa.
Tykkää (4)

