Valikko

Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi

Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi

Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi

Näyttävät punaiset vohvelit maistuvat reilusti punajuurelle ja ovat hämmästyttävän helppoja valmistaa. Valmissoseen ansiosta kädet ja keittiö pysyvät siistinä.

Ainekset

5 ½ dlvettä
250 gpunajuuri-perunasosetta
1 psSunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta
2 tlleivinjauhetta
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Sinihomejuustodippi

150 granskankermaa
50 gsinihomejuustoa

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa vesi ja punajuuri-perunasose tasaiseksi.
  2. Mittaa Sunnuntai Vohvelijauhepussiin leivinjauhe ja sekoita. Vispilöi jauhoseos vesi-punajuuriseokseen ja lisää Sunnuntai Juokseva. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 5 minuuttia.
  3. Lämmitä vohvelirauta ja valele molemmat pinnat Sunnuntai Juoksevalla. Mittaa noin 1 dl taikinaa vohveliraudalle ja paista 5 minuutin ajan (sopiva taikinan määrä ja paistoaika vaihtelee vohveliraudan mukaan).
  4. Vohvelien paistuessa murenna sinihomejuusto ranskankerman joukkoon ja anna dipin maustua jääkaapissa, kunnes vohvelit ovat valmiita.

Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut punajuurivohvelit ovat gluteenittomia.

Tykkää (14)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet