Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi
Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi
Näyttävät punaiset vohvelit maistuvat reilusti punajuurelle ja ovat hämmästyttävän helppoja valmistaa. Valmissoseen ansiosta kädet ja keittiö pysyvät siistinä.
Ainekset
5 ½ dl | vettä |
---|---|
250 g | punajuuri-perunasosetta |
1 ps | Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta |
2 tl | leivinjauhetta |
1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Sinihomejuustodippi
150 g | ranskankermaa |
---|---|
50 g | sinihomejuustoa |
Ohjeet
- Sekoita kulhossa vesi ja punajuuri-perunasose tasaiseksi.
- Mittaa Sunnuntai Vohvelijauhepussiin leivinjauhe ja sekoita. Vispilöi jauhoseos vesi-punajuuriseokseen ja lisää Sunnuntai Juokseva. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 5 minuuttia.
- Lämmitä vohvelirauta ja valele molemmat pinnat Sunnuntai Juoksevalla. Mittaa noin 1 dl taikinaa vohveliraudalle ja paista 5 minuutin ajan (sopiva taikinan määrä ja paistoaika vaihtelee vohveliraudan mukaan).
- Vohvelien paistuessa murenna sinihomejuusto ranskankerman joukkoon ja anna dipin maustua jääkaapissa, kunnes vohvelit ovat valmiita.
Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut punajuurivohvelit ovat gluteenittomia.
Tykkää (16)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti