Puolukka-valkosuklaamuffinssit
Puolukka-valkosuklaamuffinssit
Puolukka-valkosuklaamuffinssit valloittavat kenet tahansa. Sopivan makeita ja kirpeitä samanaikaisesti, nam!
Muruoseos
20 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
¾ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 tl | sokeria |
Muffinitaikina
100 g | valkosuklaata |
---|---|
50 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
2½ | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1 dl | Elovena Isoja Kaurahiutaleita |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | vaniljasokeria |
1 tl | kardemummaa |
2 | munaa |
2 dl | sokeria |
1 dl | maitoa |
1½ dl | puolukoita |
Ohjeet
- Valmista ensin muruseos nyppimällä keskenään pehmeä margariini, jauhot ja sokeri.
- Rouhi veitsellä valkosuklaa paloiksi.
- Sulata margariini.
- Yhdistä jauhot, hiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma.
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Lisää munavaahtoon sulatettu margariini ja maito.
- Lisää kuivat aineet ja suklaarouhe.
- Sekoita taikinan joukkoon vielä varovasti puolukat.
- Nostele taikina muffinivuokiin.
- Ripottele päälle muruseos.
- Paista 225 asteessa 16-20 minuuttia.
Tykkää (13)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti