Valikko

Rukiinen rosmariininäkkileipä

Rukiinen rosmariininäkkileipä

Rapea rosmariini-näkkileipä viimeistellään erilaisilla siemenillä. Siemennäkkileipä säilyy hyvänä ilmatiiviissä rasiassa.

  • - -
  • Alle 60 min
  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

dlvettä
rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tlsuolaa
tlkuivattua rosmariinia
1 dlElovena Plus Vehnäleseitä
5 dlSunnuntai Karkea Täysjyväruisjauhoja

Pinnalle

auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, pellavansiemeniä ja kuivattua rosmariinia

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki aineet kesenään, joko käsin tai vatkaimella.
  3. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi.
  4. Poista ylempi leivinpaperi. Sivele näkkileipä kevyesti vedellä ja ripottele pinnalle siemenet. Peitä vielä leivinpaperilla ja kaulitse uudelleen. Poista ylempi leivinpaperi ja nosta näkkileipä uunipellille.
  5. Paistan uunissa tasalämmössä 7-9 minuuttia. Näkkileipien tulee olla rapeita.
  6. Jäähdytä ja säilytä tiiviissä rasiassa.

Tykkää (0)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet