Valikko

Sitruunainen raparperipiirakka

Sitruunainen raparperipiirakka

Raparperipiirakka on jokavuotinen klassikko. Tässä reseptissä se saa mukavaa raikkautta sitruunaisesta rahkatäytteestä.

  • 24 palaa
  • Yli 60 min

Ainekset

300 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlsokeria
2 munaa
dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta

Täyte

1 lraparperipaloja
2 prksitruunan makuista rahkaa
1 dlkermaa tai maitoa
1 dlsokeria
3 munaa

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille (35 cm x 40 cm).
  4. Ripottele taikinan päälle raparperipalat. Sekoita muut täytteen aineet keskenään. Levitä piirakan päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.

Tykkää (0)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet