Sitruunainen raparperipiirakka

Sitruunainen raparperipiirakka
Raparperipiirakka on jokavuotinen klassikko. Tässä reseptissä se saa mukavaa raikkautta sitruunaisesta rahkatäytteestä.
Ainekset
300 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
2 dl | sokeria |
2 | munaa |
4½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
Täyte
1 l | raparperipaloja |
---|---|
2 prk | sitruunan makuista rahkaa |
1 dl | kermaa tai maitoa |
1 dl | sokeria |
3 | munaa |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille (35 cm x 40 cm).
- Ripottele taikinan päälle raparperipalat. Sekoita muut täytteen aineet keskenään. Levitä piirakan päälle.
- Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.
Tykkää (14)
Kommentit
Jätä kommentti