Suklaawhoopiet
Suklaawhoopiet
Pehmeät suklaawhoopiet täytetään herkullisella passion-valkosuklaavaahdolla, jonka ansiosta leivokset eivät ole liian makeita.
Taikina
100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
1 dl | sokeria |
1 | muna |
3 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
2 rkl | kaakaojauhetta |
½ tl | suolaa |
1 ½ dl | maitoa |
Täyte
2 dl | vispikermaa |
---|---|
200 g | passionhedelmärahkaa |
70 g | valkosuklaata |
Lisäksi
tomusokeria tai kaakaojauhetta |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Vatkaa joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito vuorotellen erissä.
- Laita taikina pursotinpussiin tai paksuun pakastepussiin ja purista taikinasta 30 yhtä suurta kasaa leivinpaperien päälle uunipellille. Taikina leviää paistettaessa, joten tee noin 10 kasaa per leivinpaperi.
- Paista yksi pelti kerrallaan uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Vaahdota täytteen vispikerma ja sekoita joukkoon passionrahka. Rouhi valkosuklaa hienoksi rouheeksi ja lisää vaahtoon.
- Laita täyte pursotinpussiin ja pursota tai lusikoi täytettä tasaiselle puolelle puoliin kakkusista. Nosta toinen kakkunen kanneksi ja viimeistele sirottelemalla tomusokeria tai kaakaojauhetta pinnalle.
- Voit lisätä täytteen joukkoon tomusokeria, jos haluat siitä makeamman.
- Voit kokeilla myös muita maustettujen rahkojen makuja.
Tykkää (30)
Kommentit
Jätä kommentti