Täyteläiset appelsiini-browniet
Täyteläiset appelsiini-browniet
Tämä täyteläinen brownie saa makunsa appelsiininkuoresta ja -mehusta. Fariinisokerin ja kaakaojauheen ansiosta browniesta tulee ihanan mehevä ilman suklaata!
Ainekset
150 g | Sunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia |
---|---|
TAI | |
150 g | laktoositonta voita |
2 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 dl | tummaa kaakaojauhetta |
1 | appelsiini (kuoriraaste ja ½ dl mehua) |
2 | munaa |
3 dl | fariinisokeria |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen tasalämmöllä.
- Voitele uunivuoka (n. 20 cm*25 cm) ja aseta vuoan pohjalle leivinpaperi
- Sulata rasva ja yhdistä kuivat aineet siivilän läpi keskenään.
- Pese appelsiini huolellisesti kuuman veden alla. Raasta appelsiinin kuori, vain oranssi kuoriosa ja purista mehu.
- Riko munat ja vispaa kevyesti niiden rakenne rikki.
- Lisää fariinisokeri kevyesti vatkaten munien joukkoon. Lisää munasokeriseokseen vielä sulatettu rasva, appelsiinin kuoriraaste ja ½ dl appelsiinimehua.
- Kaada seos kuivien aineiden joukkoon nuolijalla käännellen. Sekoita varovasti vain sen verran, että aineet sekoittuvat tasaisesti.
- Kaada taikina uunivuokaan tasaisesti.
- Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia riippuen siitä, kuinka pehmeän haluat brownien rakenteesta.
- Jäähdytä ritilän päällä hetken aikaa ennen käsittelyä.
- Voit tarjota browniet joko lämpiminä tai kylminä.
Tykkää (4)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti