Valikko

Täyteläiset appelsiini-browniet

Sunnuntai appelsiinibrownie

Täyteläiset appelsiini-browniet

Tämä täyteläinen brownie saa makunsa appelsiininkuoresta ja -mehusta. Fariinisokerin ja kaakaojauheen ansiosta browniesta tulee ihanan mehevä ilman suklaata!

Ainekset

150 gSunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia
TAI
150 glaktoositonta voita
2 ½ dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dltummaa kaakaojauhetta
1 appelsiini (kuoriraaste ja ½ dl mehua)
2 munaa
3 dlfariinisokeria

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen tasalämmöllä.
  2. Voitele uunivuoka (n. 20 cm*25 cm) ja aseta vuoan pohjalle leivinpaperi
  3. Sulata rasva ja yhdistä kuivat aineet siivilän läpi keskenään.
  4. Pese appelsiini huolellisesti kuuman veden alla. Raasta appelsiinin kuori, vain oranssi kuoriosa ja purista mehu.
  5. Riko munat ja vispaa kevyesti niiden rakenne rikki.
  6. Lisää fariinisokeri kevyesti vatkaten munien joukkoon. Lisää munasokeriseokseen vielä sulatettu rasva, appelsiinin kuoriraaste ja ½ dl appelsiinimehua.
  7. Kaada seos kuivien aineiden joukkoon nuolijalla käännellen. Sekoita varovasti vain sen verran, että aineet sekoittuvat tasaisesti.
  8. Kaada taikina uunivuokaan tasaisesti.
  9. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia riippuen siitä, kuinka pehmeän haluat brownien rakenteesta.
  10. Jäähdytä ritilän päällä hetken aikaa ennen käsittelyä.
  11. Voit tarjota browniet joko lämpiminä tai kylminä.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet