Valikko

Terveellisempi marjapiirakka

Vähän terveellisempi marjapiirakka syntyy vähällä rasvalla ja ilman lisättyä sokeria

Terveellisempi marjapiirakka

Herkuttele välillä kevyemmin – mausta tinkimättä. Tämä marjapiirakka syntyy käden käänteessä ilman vatkaamista ja vähällä tiskillä.

Pohja

2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 dlElovena Täysjyväkaurahiutaleita
1/2 dlsokeria
1 tlleivinjauhetta
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2 dlmaitoa
1 muna

Lisäksi

3 dlmarjoja (esim. mustikka, vadelma)

Kauramuru

1/2 dlElovena Täysjyväkaurahiutaleita
2 rklkookoshiutaleita
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele piirakkavuodan pohja ja reunat (halkaisija noin 23 cm).
  2. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, sokeri ja leivinjauhe kulhossa. Lisää Sunnuntai Juokseva, maito ja muna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina piirakkavuokaan.
  3. Levitä pohjan päälle valitsemasi marjat (tuore tai pakaste).
  4. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, kookoshiutaleet ja Sunnuntai Juokseva (käytä samaa kulhoa, jossa sekoitit pohjataikinan, ja vältyt ylimääräiseltä tiskiltä). Lusikoi muruseos piirakan päälle.
  5. Paista uunin alatasolla noin 25 minuuttia.

Tykkää (44)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet