Vadelmabrowniet

Vadelmabrowniet
Gluteeniton vadelmabrownie maistuu taatusti kaikille! Loppusilauksen täyteläiselle herkulle antaa tuorejuustopyörteet sekä raikkaat vadelmat.
Ainekset
| 2 dl | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
|---|---|
| 1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
| 4 | munaa |
| 200 g | tummaa suklaata |
| 250 g | voita |
| 3 dl | fariinisokeria |
| 100 g | vadelmia |
Tuorejuustotäyte
| 200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
|---|---|
| ½ dl | tomusokeria |
| 1 | muna |
| ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
| koristeluun tomusokeria |
Ohjeet
- Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
- Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
- Sulata varovasti suklaa, rasva ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
- Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon tomusokeri, muna ja jauhot.
- Vuoraa vuoka (25*35 cm) leivinpaperilla. Laita puolet vadelmista pohjalle. Kaada ¾ taikinasta vuokaan.
- Lusikoi tuorejuustotäytettä taikinan päälle. Lusikoi vuokaan loput taikinasta. Tee lusikan varrella pintaan pyörteitä ja ripottele päälle vadelmat.
- Paista uunin keskitasolla tasalämpöisessä uunissa 180 asteessa noin 30-35 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
- Anna brownien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Tykkää (21)
