Vadelmabrowniet

Vadelmabrowniet
Gluteeniton vadelmabrownie maistuu taatusti kaikille! Loppusilauksen täyteläiselle herkulle antaa tuorejuustopyörteet sekä raikkaat vadelmat.
Ainekset
| 2 dl | makeuttamatonta kaakaojauhetta | 
|---|---|
| 1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta | 
| 4 | munaa | 
| 200 g | tummaa suklaata | 
| 250 g | voita | 
| 3 dl | fariinisokeria | 
| 100 g | vadelmia | 
Tuorejuustotäyte
| 200 g | maustamatonta tuorejuustoa | 
|---|---|
| ½ dl | tomusokeria | 
| 1 | muna | 
| ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta | 
| koristeluun tomusokeria | 
Ohjeet
- Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
- Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
- Sulata varovasti suklaa, rasva ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
- Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon tomusokeri, muna ja jauhot.
- Vuoraa vuoka (25*35 cm) leivinpaperilla. Laita puolet vadelmista pohjalle. Kaada ¾ taikinasta vuokaan.
- Lusikoi tuorejuustotäytettä taikinan päälle. Lusikoi vuokaan loput taikinasta. Tee lusikan varrella pintaan pyörteitä ja ripottele päälle vadelmat.
- Paista uunin keskitasolla tasalämpöisessä uunissa 180 asteessa noin 30-35 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
- Anna brownien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Tykkää (21)
