Valikko

Vadelmabrowniet

Vadelmabrowniet

Gluteeniton vadelmabrownie maistuu taatusti kaikille! Loppusilauksen täyteläiselle herkulle antaa tuorejuustopyörteet sekä raikkaat vadelmat.

  • n. 24 palaa
  • Alle 60 min
  • Gluteeniton

Ainekset

2 dlmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
4 munaa
200 gtummaa suklaata
250 gvoita
3 dlfariinisokeria
100 gvadelmia

Tuorejuustotäyte

200 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ dltomusokeria
1 muna
½ dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
koristeluun tomusokeria

Ohjeet

  1. Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
  2. Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
  3. Sulata varovasti suklaa, rasva ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  4. Lisää jäähtyneeseen seokseen munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
  5. Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon tomusokeri, muna ja jauhot.
  6. Vuoraa vuoka (25*35 cm) leivinpaperilla. Laita puolet vadelmista pohjalle. Kaada ¾ taikinasta vuokaan.
  7. Lusikoi tuorejuustotäytettä taikinan päälle. Lusikoi vuokaan loput taikinasta. Tee lusikan varrella pintaan pyörteitä ja ripottele päälle vadelmat.
  8. Paista uunin keskitasolla tasalämpöisessä uunissa 180 asteessa noin 30-35 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
  9. Anna brownien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.

Tykkää (2)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet