Valikko

Västerbotten-juustopiirakka

Västerbotten-piirakka

Västerbotten-juustopiirakka

Ihanan tuhti juustopiirakka on täydellistä tarjottavaa illanistujaisiin!

Täyte

300 gVästerbotten-juustoa raastettuna
2 dlkermaa
3 munaa
½ tlsuolaa
ripaus mustapippuria

Ohjeet

  1. Pingota leivinpaperi irtoreunaisen kakkuvuoan (24–26 cm) pohjalle. Nypi jauhot, rasva ja suola keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Painele taikina irtopohjavuokaan (Ø 24 cm), jonka pohjalle on pingotettu leivinpaperi.
  3. Levitä taikinaa myös reunoille noin 2 cm korkeudelle. Pistele pohja haarukalla. Esipaista piirakkapohjaa 200-asteisessa kiertoilma uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjan päälle.
  5. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Mikäli piirakkaa tummuu liikaa, voit laittaa piirakan päälle folion.
  6. Tarjoile piirakka viikunahillon ja Saksan -tai pekaanipähkinöiden kanssa.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (12)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet