Valikko

Vegaaninen & gluteeniton passionjuustokakku suklaapohjalla

Vegaaninen & gluteeniton passionjuustokakku suklaapohjalla

Samettinen passionkakku suklaapohjalla on sekä vegaaninen, että gluteeniton – maittaa siis takuulla kahvipöydän jokaiselle vieraalle!

  • 16 annosta
  • Yli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen

Ainekset

2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
½ dlruokosokeria
1 dlkaakaojauhetta
½ tlruokasoodaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
ripaus suolaa
1 dlbanaania survottuna (noin 1 banaani)
2 dlsuklaa soijajuomaa
½ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Passionmousse

2 dlsoijavispiä
250 gsoijarahkaa
1 dltomusokeria
3 passionhedelmää
1 dlmangopilttiä
2 dlvettä
5 tlagar agar -jauhetta

Koristeluun

Marjoja ja hedelmiä

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Survo banaani haarukalla tai sauvasekoittimella soseeksi. Yhdistä banaanisurvos, soijajuoma ja Sunnuntai Juokseva kuiviin aineisiin ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun ja voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24cm) ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
  5. Vaahdota soijavispi kuohkeaksi erillisessä kulhossa.
  6. Sekoita soijarahka, tomusokeri, kolmen passionhedelmän sisus sekä mangopiltti tasaiseksi.
  7. Mittaa kattilaan kylmä vesi ja sekoita joukkoon agar agar –jauhe. Keitä sekoitellen kaksi minuuttia. Kaada heti ohuena nauhana täytteeseen vatkaimella kevyesti sekoittaen.
  8. Lisää täytteeseen soijavispi ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte irtopohjavuokaan suklaapohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli.

Tykkää (1)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet