Vegaaninen & gluteeniton passionjuustokakku suklaapohjalla
Vegaaninen & gluteeniton passionjuustokakku suklaapohjalla
Samettinen passionkakku suklaapohjalla on sekä vegaaninen, että gluteeniton – maittaa siis takuulla kahvipöydän jokaiselle vieraalle!
Ainekset
2 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
---|---|
½ dl | ruokosokeria |
1 dl | kaakaojauhetta |
½ tl | ruokasoodaa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | vaniljasokeria |
ripaus | suolaa |
1 dl | banaania survottuna (noin 1 banaani) |
2 dl | suklaa soijajuomaa |
½ dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Passionmousse
2 dl | soijavispiä |
---|---|
250 g | soijarahkaa |
1 dl | tomusokeria |
3 | passionhedelmää |
1 dl | mangopilttiä |
2 dl | vettä |
5 tl | agar agar -jauhetta |
Koristeluun
Marjoja ja hedelmiä |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Survo banaani haarukalla tai sauvasekoittimella soseeksi. Yhdistä banaanisurvos, soijajuoma ja Sunnuntai Juokseva kuiviin aineisiin ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun ja voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24cm) ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
- Vaahdota soijavispi kuohkeaksi erillisessä kulhossa.
- Sekoita soijarahka, tomusokeri, kolmen passionhedelmän sisus sekä mangopiltti tasaiseksi.
- Mittaa kattilaan kylmä vesi ja sekoita joukkoon agar agar –jauhe. Keitä sekoitellen kaksi minuuttia. Kaada heti ohuena nauhana täytteeseen vatkaimella kevyesti sekoittaen.
- Lisää täytteeseen soijavispi ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte irtopohjavuokaan suklaapohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli.
Tykkää (11)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti