Valikko

Letut ovat mukavaa vaihtelua retkievääksi

Voit nauttia herkullisista letuista myös ulkoilun lomassa, kun pakkaat reppuun lettujauhopussin sekä tarvittavat välineet. Katso helpot ohjeet tästä!

  • Tee näin (4 vaihetta)

  • 1. Ota retkelle mukaan pussi Sunnuntain Ohukais- ja Vohvelijauhetta sekä 7 dl vettä vähintään litran vetoiseen, suuriaukkoiseen juomapulloon tai shakeriin. Ohukaisjauheen voit myös korvata Sunnuntain kauraisella Lettu- ja Vohvelijauheella, joka on gluteeniton. Tällöin tarvitset vettä 7 ½ dl.

    2. Kaada nuotiopaikalla jauhe vesipulloon muutamassa erässä välillä sekoittaen. Anna turvota 10 min.

  • 3. Paista kauniin ruskeat letut muurinpohjapannulla tai avonuotiolettupannulla. Käytä paistamiseen öljyä tai Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.

  • 4. Nauti letut hyvässä seurassa kermavaahdon ja hillon kera!