Letut ovat mukavaa vaihtelua retkievääksi
Voit nauttia herkullisista letuista myös ulkoilun lomassa, kun pakkaat reppuun lettujauhopussin sekä tarvittavat välineet. Katso helpot ohjeet tästä!
Tee näin (4 vaihetta)
1. Ota retkelle mukaan pussi Sunnuntain Ohukais- ja Vohvelijauhetta sekä 7 dl vettä vähintään litran vetoiseen, suuriaukkoiseen juomapulloon tai shakeriin. Ohukaisjauheen voit myös korvata Sunnuntain kauraisella Lettu- ja Vohvelijauheella, joka on gluteeniton. Tällöin tarvitset vettä 7 ½ dl.
2. Kaada nuotiopaikalla jauhe vesipulloon muutamassa erässä välillä sekoittaen. Anna turvota 10 min.
3. Paista kauniin ruskeat letut muurinpohjapannulla tai avonuotiolettupannulla. Käytä paistamiseen öljyä tai Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
4. Nauti letut hyvässä seurassa kermavaahdon ja hillon kera!