Fetapestopizza kaurajauhopohjalla
Fetapestopizza kaurajauhopohjalla
Gluteeniton pizza maistuu kaikille ja valmistuu kätevästi gluteenittomista Sunnuntai Täysjyväkaurajauhoista. NAM!
Pizzapohja
2 dl | vettä |
---|---|
2 rkl | öljyä |
1 rkl | Sunnuntai kuivahiivaa |
3 dl | Sunnuntai Gluteenittomia Täysjyväkaurajauhoja |
Kastike ja täyte
1 dl | pestokastiketta |
---|---|
100 g | juustoraastetta |
½ | sipuli |
10 | kirsikkatomaattia |
100 g | fetajuustoa |
muutama | musta kivetön oliivi |
½ dl | cashewpähkinöitä |
Ohjeet
- Sekoita reilusti kädenlämpöiseen (42 astetta) veteen öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää loput jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina jää normaalia pizzataikinaa löysemmäksi.
- Anna kohota liinan alla noin 20 minuuttia.
- Suikaloi sipuli ja puolita tomaatit.
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen kiertoilmatoiminnolla.
- Kaada taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja painele jauhojen avulla ohueksi pohjaksi.
- Levitä päälle pestokastike ja juustoraaste. Ripottele päälle sipulisuikaleet, fetakuutiot, tomaatit ja oliivit.
- Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Lisää pizzan päälle cashewpähkinät ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.
Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö
Tykkää (12)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti