Valikko

Fetapestopizza kaurajauhopohjalla

Fetapestopizza kaurajauhopohjalla

Gluteeniton pizza maistuu kaikille ja valmistuu kätevästi gluteenittomista Sunnuntai Täysjyväkaurajauhoista. NAM!

Kastike ja täyte

1 dlpestokastiketta
100 gjuustoraastetta
½ sipuli
10 kirsikkatomaattia
100 gfetajuustoa
muutama musta kivetön oliivi
½ dlcashewpähkinöitä

Ohjeet

  1. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen (42 astetta) veteen öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva.  Lisää loput jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina jää normaalia pizzataikinaa löysemmäksi.
  2. Anna kohota liinan alla noin 20 minuuttia.
  3. Suikaloi sipuli ja puolita tomaatit.
  4. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen kiertoilmatoiminnolla.
  5. Kaada taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja painele jauhojen avulla ohueksi pohjaksi.
  6. Levitä päälle pestokastike ja juustoraaste. Ripottele päälle sipulisuikaleet, fetakuutiot, tomaatit ja oliivit.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Lisää pizzan päälle cashewpähkinät ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (12)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet