Gluteenittomat ja vegaaniset suklaamuffinssit
Gluteenittomat ja vegaaniset suklaamuffinssit
Näiden helppojen gluteenittomien ja vegaanisten suklaamuffinssien taikina valmistuu nopeasti yhdessä kulhossa sekoittaen. Leipurimme uskovat näiden menevän kaupaksi myös erilaisissa myyjäisissä tai juhlatilaisuuksissa.
Gluteenittomat ja vegaaniset suklaamuffinssit
3 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
---|---|
1 ½ tl | leivinjauhetta |
½ dl | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
2 dl | sokeria |
1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 dl | appelsiini -tai omenatuoremehua |
1 dl | kiehuvaa vettä |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen tasalämmöllä.
- Levitä muffinssivuoat uunipellille.
- Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään ja siivilöi ne sokerin joukkoon.
- Lisää rasva ja mehu ja sekoita nuolijalla tasaiseksi mahdollisimman vähällä vatkaamisella. Lisää kiehuva vesi ja sekoita sileäksi.
- Lusikoi taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
- Herkuttele!
Tykkää (51)
Kommentit
Jätä kommentti