Gluteenittomat marjamuffinssit

Gluteenittomat kaura-marjamuffinssit
Gluteenittomat, kauraiset muffinssit valmistuvat nopeasti vaikka aamupalapöytään. Muffinsseihin saa mukavasti vaihtelua käyttämällä eri marjoja tai esimerkiksi raparperia.
Ainekset
| 2 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
|---|---|
| 1½ dl | Elovena Gluteenitton Iso Kaurahiutaleita |
| 1¼ dl | sokeria |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vanilliinisokeria |
| 100 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia |
| 1 | muna |
| 1½ dl | marjoja tai raparperinpaloja |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu margariini, muna ja viimeisenä marjat. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Jaa taikina 14 paperiseen leivonnaisvuokaan. Paista uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.
Vinkki: jos muffinssivuoat ovat päässeet loppumaan, taittele neliönmallisista leivinpaperinpaloista vuoat.
Tykkää (16)

