Valikko

Helpot cheddarjuusto-ruohosipuliskonssit

Sunnuntai suolaiset skonssit

Helpot cheddarjuusto-ruohosipuliskonssit

Nappaa tästä superhyvien skonssien resepti ja leivo suolaiset herkut nopeasti ja helposti. Suolaiset skonssit ovat täydellinen hemmotteluherkku aamiaispöydässä tai vaikkapa brunssieväänä.

Taikina

4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 ½ tlleivinjauhetta
½ tlsuolaa
ripauscayennepippuria
100 gcheddarjuustoraastetta
75 gkylmää voita
TAI
75 gkylmää Sunnuntai Leivontamargariinia
½ dlsilputtua ruohosipulia
¾ dlsmetanaa
¾ dlmaitoa

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen.
  2. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe kulhoon, lisää joukkoon suola, ripaus cayennepippuria ja juustoraaste. Nypi kylmä rasva jauhojen sekaan, niin että muodostuu murumainen taikina.
  3. Lisää ruohosipulisilppu ja kylmät nesteet. Sekoita nopeasti pehmeäksi taikinaksi. Älä vaivaa taikinaa.
  4. Painele tai kauli taikina noin kahden sentin paksuiseksi levyksi. Ota levystä muotilla tai lasilla (Ø 6 cm) skonsseja leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista skonsseja uunin ylätasolla noin 15 minuuttia.
  6. Tarjoile skonssit vastapaistettuina joko sellaisenaa tai vaikkapa tuorejuuston ja kylmäsavulohen kera.

Tykkää (6)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet