Valikko

Joulubrowniet

Joulubrowniet

Browniet sopivat myös joulusesonkiin! Näissä jouluisissa brownieissa maistuvat mm. pähkinät, karpalot, kaneli ja pehmeä tuorejuusto. Kokeile vaikka pikkujoulujen tarjottavaksi!

Ainekset

70 gmacadamiapähkinöitä
2 dlkaakaojauhetta
3 dlsokeria
1 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
ripaus kanelia
200 gtummaa suklaata
250 gvoita
4 munaa

Päälle

200 glaktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
1 muna
½ dltomusokeria
1 dlkuivattuja karpaloita
¾ dlpistaasipähkinöitä

Ohjeet

  1. Rouhi macadamiapähkinät.
  2. Yhdistä kaakaojauhe, sokeri, jauhot, rouhitut pähkinät ja kaneli.
  3. Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
  4. Sulata suklaa ja voi mikrossa täydellä teholla, välillä sekoittaen. Lisää munat voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet.
  5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun astiaan (25*35 cm).
  6. Sekoita tuorejuuston joukkoon muna ja tomusokeri. Tiputtele kuorrutus taikinan päälle. Ripottele päälle karpalot ja pistaasipähkinät.
  7. Paista 180 asteessa noin 22 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
  8. Jäähdytä hyvin.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (27)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet