Kääretorttu

Kääretorttu
Kääretorttu muuntuu moneen! Tämän kääretortun mascarponetäyte saa raikkautta tuoreista vadelmista.
Ainekset
4 | munaa |
---|---|
1 dl | sokeria |
1½ dl | Sunnuntai Kruunu Karkea Vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
2 rkl | perunajauhoja |
Täyte
2 dl | vispikermaa |
---|---|
250 g | mascarpone-juustoa |
1 tl | vaniljasokeria |
1 rkl | sokeria |
250 g | tuoreita vadelmia |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahdon joukkoon kevyesti sekoittaen.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
- Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi.
- Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Sekoita sokerit ja ⅔ vadelmista vaahtoon.
- Levitä täyte tasaisesti jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele vielä loput halkaistut vadelmat päälle. Rullaa leivinpaperin avulla tiukka rulla. Anna olla jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Siivuta ja tarjoile.
Tykkää (20)
Kommentit
Jätä kommentti