Kaura-karpalokeksit
Kaura-karpalokeksit
Leivo, paista ja maista. Nämä keksit on vaan niin hyviä.💛
Keksitaikina
150 g | Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia |
---|---|
1 1/2 dl | fariinisokeria |
4 dl | Sunnuntai Gluteenittomia Täysjyväkaurajauhoja |
5 dl | Elovena Gluteenittomia Luomu Kaurahiutaleita |
2 tl | leivinjauhetta |
2 tl | vaniljasokeria |
1/2 tl | suolaa |
1 1/2 dl | kuivattuja karpaloita |
1 dl | kurpitsansiemeniä |
1 dl | mantelirouhetta |
3/4 dl | kylmää vettä |
Ohjeet
- Nypi pehmeä rasva, fariinisokeri, kaurajauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
- Lisää loput aineet ja sekoita taikinaksi.
- Muotoile taikinasta pötkö, jonka halkaisija on noin 5–7 cm. Kääri taikina kelmuun ja laita kylmään vetäytymään noin puoleksi tunniksi.
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen kiertoilmatoiminnolla.
- Poista taikinasta kelmu. Leikkaa taikinapötköstä noin 1 cm paloja. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille ja painele hieman matalammaksi.
- Ripottele päälle kaurahiutaleita ja karpaloita.
- Paista uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.
Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö
Tykkää (7)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti