Valikko

Kaura-karpalokeksit

Kaura-karpalokeksit

Leivo, paista ja maista. Nämä keksit on vaan niin hyviä.💛

Keksitaikina

150 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 1/2 dlfariinisokeria
4 dlSunnuntai Gluteenittomia Täysjyväkaurajauhoja
5 dlElovena Gluteenittomia Luomu Kaurahiutaleita
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
1/2 tlsuolaa
1 1/2 dlkuivattuja karpaloita
1 dlkurpitsansiemeniä
1 dlmantelirouhetta
3/4 dlkylmää vettä

Ohjeet

  1. Nypi pehmeä rasva, fariinisokeri, kaurajauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
  2. Lisää loput aineet ja sekoita taikinaksi.
  3. Muotoile taikinasta pötkö, jonka halkaisija on noin 5–7 cm. Kääri taikina kelmuun ja laita kylmään vetäytymään noin puoleksi tunniksi.
  4. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen kiertoilmatoiminnolla.
  5. Poista taikinasta kelmu. Leikkaa taikinapötköstä noin 1 cm paloja. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille ja painele hieman matalammaksi.
  6. Ripottele päälle kaurahiutaleita ja karpaloita.
  7. Paista uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (7)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet