Kaura-toscakakku
Kaura-toscakakku
Toscakakku valmistuu helposti Sunnuntai leivontamixistä. Kakku saa pirteän päivityksen, kun taikinaan lisätään kaurahiutaleita ja pähkinärouhetta.Tarjoile kakku sellaisenaan tai jälkiruokana jäätelön ja marjojen kera.
Ainekset
1 ps | Sunnuntai Kakku- ja Muffinssimixiä |
---|---|
1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
2 dl | vettä |
Kuorrutus
100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
1 dl | sokeria |
1 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 rkl | laktoositonta maitoa |
2½ dl | Elovena Isoja Kaurahiutaleita |
1 dl | hasselpähkinärouhetta |
Lisäksi vaniljajäätelö ja vadelmia |
Ohjeet
- Lisää mix-aineksiin 1 dl Sunnuntai Juoksevaa ja 2 dl vettä. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan (22 cm).
- Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.
- Mittaa kattilaan, rasva, sokeri, vehnäjauhot ja maito. Kuumenna kunnes rasva ja sokeri sulavat. Älä keitä. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja hasselpähkinärouhe.
- Ota kakku uunista ja levitä kuorrutus pinnalle.
- Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes kuorrutus on kauniin ruskea.
- Tarjoile sellaisenaan tai jälkiruokana jäätelön ja vadelmien kera.
Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö
Tykkää (13)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti