Valikko

Kaura-toscakakku

Kaura-toscakakku

Toscakakku valmistuu helposti Sunnuntai leivontamixistä. Kakku saa pirteän päivityksen, kun taikinaan lisätään kaurahiutaleita ja pähkinärouhetta.Tarjoile kakku sellaisenaan tai jälkiruokana jäätelön ja marjojen kera.

Kuorrutus

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
1 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 rkllaktoositonta maitoa
dlElovena Isoja Kaurahiutaleita
1 dlhasselpähkinärouhetta
Lisäksi vaniljajäätelö ja vadelmia

Ohjeet

  1. Lisää mix-aineksiin 1 dl Sunnuntai Juoksevaa ja 2 dl vettä. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan (22 cm).
  3. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.
  4. Mittaa kattilaan, rasva, sokeri, vehnäjauhot ja maito. Kuumenna kunnes rasva ja sokeri sulavat. Älä keitä. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja hasselpähkinärouhe.
  5. Ota kakku uunista ja levitä kuorrutus pinnalle.
  6. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes kuorrutus on kauniin ruskea.
  7. Tarjoile sellaisenaan tai jälkiruokana jäätelön ja vadelmien kera.

Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen, Raision testikeittiö

Tykkää (13)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet