Mehevä pähkinä-piimäkakku

Mehevä pähkinä-piimäkakku
Piimä-pähkinäkakku on mukavan mehevä ja mausteinen kuivakakku, jossa maistuvat pyös porkkana ja pähkinät.
Ainekset
| 100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| 70 g | macadamiapähkinöitä |
| 100 g | porkkanoita |
| 3½ dl | Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja |
| ½ dl | Nalle Manna Mannasuurimoita |
| 2 tl | kanelia |
| 1 tl | kardemummaa |
| 1 tl | inkivääriä |
| 1½ tl | pomeranssinkuorta |
| 2 tl | soodaa |
| 3 dl | piimää |
| 2 dl | fariinisokeria |
Vuoan voiteluun
| Sunnuntai Leivontamargariinia |
Vuoan leivitykseen
| Nalle Manna Mannasuurimoita |
Ohjeet
- Sulata margariini.
- Rouhi pähkinät. Kuori ja raasta porkkanat.
- Sekoita jauhot, mannasuurimot ja mausteet keskenään.
- Sekoita piimän joukkoon sokeri, porkkanaraaste sekä pähkinärouhe ja sekoita hyvin. Lisää kuivat aineet ja margariini.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
- Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
- Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.
Tykkää (17)

