Muurinpohjaletut

Muurinpohjaletut
Ei kesää ilman muurinpohjalettuja! Ulkona paistetut muurinpohjaletut maistuvat yksinkertaisesti parhailta. Nauti kermavaahdon ja hillon tai tuoreiden marjojen kera.
Ainekset
2 | munaa |
---|---|
5 dl | maitoa |
1/2 tl | suolaa |
1 dl | Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja |
2 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1/2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
tai | |
50 g | Sunnuntai Leivontamargariinia sulatettuna |
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, suola, jauhot ja rasva. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
- Paista muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla kauniin ruskeita lettuja.
Tykkää (14)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti